TOP termékek

Látogató számláló

0
0
1
3
1
2
5

Be-Ko Carp    Tel.:+36-30/97-89-140        +36-20/47-72-067

Salmon Amino - Lazac Fehérje Koncentrátum

Salmon Amino - Lazac Fehérje Koncentrátum
Salmon Amino - Lazac Fehérje Koncentrátum
A Salmon Amino egy egyedülálló, rendkívül vonzó, természetes ásványi anyagokban, vitaminokban és sóban gazdag folyékony lazac fehérje hidrolizátum. 20 különböző féle aminosavat, többek között nagy mennyiségben Taurint is tartalmaz. Erőteljes aromával és ízzel rendelkezik. A PVA barát csali adalék számtalan módon felhasználható az etetésre szánt „takarmány” vagy éppen potenciálisan a különböző horog csalik még vonzóbbá tételére. A termék két fő összetevője olyan tápanyagforrást biztosít a pontyok számára, amelyet soha nem fognak figyelmen kívül hagyni. Az aminosavakban gazdag vízoldékony lazacfehérje és az élelmiszeripari tisztaságú lazac hús filé adalék együttese a halak számára bizonyítottan étvágystimuláló hatással bír, amely a vízoszlop teljes magasságában kifejti hatását.

A Salmon Amino felhasználható bojli készítésnél, PVA tasakokban, stick és method mixekhez valamint magkeverékekhez egyaránt. A folyékony lazac fehérje koncentrátum gazdag forrása a magas minőségű, könnyen emészthető fehérjének és nyomelemeknek. Vízoldékonysága miatt egész évben használható, sőt még a leghidegebb vízhőmérsékletnél is kifejti hatását. Bojli készítés során mindig a felvert tojásokhoz adagoljuk. Kiváló alternatívát kínál az erősen halas, kagylós, rákos jellegű, bojlikhoz "locsolóként" alkalmazva.

Adagolási javaslat: 30ml/kg

Kiszerelés: 150ml, 500ml


Nincs készleten?
Azonban rendelhető!
Aggodalomra semmi ok!
A webshopban található termékek mindegyike folyamatos beszerzés alatt van, ezért változó a raktárkészletünk.
Amennyiben a "RENDELHETŐ" feliratot látod a megvásárolnni kívánt termék(ek) mellett bátran leadhatod a rendelésed, s mi legkésőbb 5 napon belül beszerezzük és kézbesítjük.

Rendelhető
1 690 Ft
Adatok
Cikkszám
hcliquid23
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek