Az Egg Albumen a tojásfehérje porított változata, amely egy különleges gyártási technológiával készül. A HiCARP által forgalmazott termék kizárólag élelmiszeripari tisztasággal és kiváló minőségi mutatókkal rendelkezik. Fontos és fő összetevője minden típusú bojlimixnek. Kiváló kötőhatással rendelkezik, amely a csali emészthetőségét és tápértékét nem befolyásolja. Rendkívül magas, több mint 78%-os fehérjetartalommal rendelkezik. Fantasztikus hatása már 50g/kg-nál is érvényesül. 100-200g/kg-nál egy olyan nagy keménységgel rendelkező bojlit készíthetünk, amely ellenáll a nem kívánatos halfajok és az egyéb vízi élőlények rohamának.
Adagolásának felső határa: 200g/kg. Minden esetben tartsa be a gyártó által javasolt adagolási érték felső határát, mert 200g/kg felett már nagyban befolyásolhatja a csaliból az aromák és a fontos folyékony összetevők kiáramlását.
Kiszerelés: 250g, 1kg
Nincs készleten?
Azonban rendelhető!
Aggodalomra semmi ok!
A webshopban található termékek mindegyike folyamatos beszerzés alatt van, ezért változó a raktárkészletünk.
Amennyiben a "RENDELHETŐ" feliratot látod a megvásárolnni kívánt termék(ek) mellett bátran leadhatod a rendelésed, s mi legkésőbb 5 napon belül beszerezzük és kézbesítjük.